sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Oho, sehän on laadukas!

H&M:n vaatteita meillä ei paljon käytetä, mutta muutamia sentään on eksynyt kaappeihin kirpputorien tai huuto.netin kautta. 

Yksi näistä on Lyylin Hello Kitty -aluspaita, jonka ostin viime kesänä. Sitä on käytetty kohtalaisen ahkerasti, ja yllätyksekseni paidan kissaprintti on kestänyt jopa lukuisat 60-asteiset pesut muuttumatta miksikään. Printti on kaiken lisäksi sellainen kova, kelmumainen, jotka yleensä tuppaavat murenemaan jo muutaman pesun jäljiltä. 

Muistaakseni toinenkin Lyylin Hello Kitty -aluspaita on kestänyt yhtä vahingoittumana jo yli vuoden käyttöä. Kyynikkona mietin, että mitähän myrkkyjä näihin sitten käytetään... Hinta–laatusuhde on paidassa kuitenkin loistava: viitisen euroa tästä muistaakseni postikuluineen huuto.netin myyjälle pulitin. Tuskin hinta liikkeessäkään päätä huimasi.

Tällaisia sunnuntai-ihmettelyjä.


4 kommenttia:

 1. Tiedätkö, olen todennut ihan saman jo H&M:n vauvanvaatteiden kohdalla. Sanoin esikoisen syntyessä, että mitään henkkamaukan riepuja en käytä, mutta jostain niitä meille tuli ja laatu oli todella hyvää. Parempaa kuin monien kalliimpien merkkien. Nykyään, tytöt 3- ja 5-vuotiaita, ostan melkeinpä suurimman osan vaatteista H&M:stä. Alusvaatteet taitavat olla sieltä kaikki. Niin myös suurin osa trikoomekoista ja -paidoista. Ei ole kyllä mitään moittimista. Pitävät muotonsa ja painokuvat kestävät toistuvaa pesua (näin ei välttämättä ole ollut kaikissa vaatteissa, mieleen muistuu eräs Nalle Puh-pyjama Stockmannilta, jonka painokuva kuoriutui melkein ekassa pesussa...). Mitäköhän myrkkyä näissä tosiaan lie, mutta hinta-laatusuhde on kyllä loistava - etenkin, jos kyttää vielä alennusmyynnit, jolloin eivät maksa sitä vähääkään, minkä normaalisti :)

  Mukavaa sunnuntai-päivää!

  VastaaPoista
 2. :D Meillekin taitaa nyt rantautua enenevässä määrin Henkka-Maukan kledjuja. Täytyy vähintään päästä testaamaan, josko kaikissa tuoteryhmissä on yhtä hyvä laatu.

  VastaaPoista
 3. Hei, tuli muuten mieleen, että joskus tulin sinulle suositelleeksi Lidlin sukkahousuja tytöille. Täytyy perua tuo suositus: laatu on radikaalisti huonontunut. Viimeisimmissä ostoksissa on molemmilla tytöillä ollut reikiä jo ekan pidon jälkeen. Kun ostin esikoiselle aikoinani noita sukkahousuja usemmat, niin niitä pidettiin vielä toisellakin tytöllä. Ei reikiä, ei juuri nukkaa. Ovat nykyisin huomattavasti haperompaa materiaalia. En tiedä, että muistitko edes moista suositusta, mutta perunpa nyt kuitenkin :) Itse en kyllä enää noita osta, vaikka ovat nättejä ja edullisia... Kappahl ja H&M pitävät sukkisten laadussa meillä kärkipaikkaa -hinta-laatusuhteen osalta. Hirveän kalliita en ole tullut kyllä koskaan ostaneeksikaan, joten ei ole vertailukohteita ns. merkkisukkiksiin.

  (olipahan tärkeä kommentointi, mutta kun tuli mieleen ;))

  VastaaPoista
 4. Oho. Silloin harvoin kun olen käynyt Lidlissä, sukkiksia en ole löytänyt. Ehkä hyvä siis niin. ;) Meilläkin yhdet edulliset perussukkikset menivät riekaleiksi ihan kirjaimellisesti, tosin pesukoneella taisi olla jotain tekemistä asian kanssa.

  VastaaPoista