lauantai 9. helmikuuta 2013

Haaveilee

Teen tunnetusti listoja, ja materialistina yksi tärkeimmistä listoistani on hankittavien asioiden lista. Sinne keräilen himoamiani esineitä, joita ehkä jonain päivänä jopa ostankin. Tai sitten huomaan kuukausien tai vuosien odottamisen jälkeen menettäneeni halun tai tarpeen ostaa kyseinen tuote, ja kylmästi poistan sen listalta. 

Tämä on mitä järkevintä himon hallitsemista ja samalla haaveilua. Usein riittää, että käyn tuijottelemassa tuotetta netissä sen koommin todellisuudessa sitä himoamatta tai ostopäätöstä edes harkitsematta. Toinen tapa on kirjoittaa kalenteriin johonkin kohtaan, että tänään saat ostaa sen ja sen tuotteen, jos olet ollut siihen asti säästäväinen. Useimmiten en ole, mutta tämä voi myös motivoida hallitsemaan paremmin kukkaronnyörien availua. 

Tällä erää listoiltani löytyy seuraavia tuotteita, niin halpoja kuin kalliitakin, vaikka kai useimmiten tällä listalla on taipumus täyttyä niistä hintavimmista tuotteista.


Ihana laulu, Gå inte förbi. En yleensä osta cd:itä, mutta tämän haluan. Cdon.comLepakkokorvis, yksi kappale. Rokkityyliini. gTieFiducia -maljakko- ja kynttilänjalkasetti – osat, jotka eivät pysy pystyssä yksinään, mutta yhdessä muodostavat kauniin sarjan. Ja niitä on viisi! Finnish Design Shop. Swedesen Libri-hylly. Mahtuisiko eteiseeni, jota edelleen koristavat kenkälaatikot pinossa? Vai olisiko sittenkin kätevämpää hankkia pieneen tilaan kenkäkaappi? Laatukaluste. Rita-kaulake. Tämä vain on niin kaunis. gTie.Sarpanevan valurautapata. Tällä kelpaisi tehdä pataruokia, joihin olen nyt hurmaantunut. Finnish Design Shop.

2 kommenttia:

  1. Haa, mullakin on jo vuosia ollut kalenterissa "mitä ostan kun rikastun" -lista, ja se kummasti tosiaan helpottaa ostohimoa - ja ehtiipä miettiä myös tosiaan haluaako kaikkea oikeasti! Suloinen tuo kynttilänjalka/maljakko-kimara. Sarpaneva-pata mulla odottaa Noormarkussa Suomeen paluutani ja on jo pitkään ollut nimenomaan paluumuuton symboli - liian painava ulkomaille raahattavaksi ja edustaa kotoisine kokkailumielikuvineen kivaa asuntoa Helsingissä sitten joskus - ehkä jo pian!

    VastaaPoista
  2. Ja pitää vielä lisätä, että kaunis kappale tosiaan, erityisesti sanoitus. Kuuntelen juuri Spotifystä :)

    VastaaPoista