sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kevättuuli toi

Meillä alkoi ajanlaskuni mukaan kevät perjantaina 1.3.13. Neiti L. ehti tarhasta hänet noudettuani todeta, että "tuuli on ystäväni" ja "tykkään tuulen lempeydestä", kun haistelimme kevään ensimmäisiä lehähdyksiä.

Tuulesta olen minäkin aina pitänyt, sen tuomasta raikkaudesta ja vaihtelusta, ja lempeän perjantaisen puhalluksen jälkeen jaksan varmasti vielä tovin tätä yllättäen uudestaan ilmestynyttä valkoista vaippaa. Sehän on kaunis, vaikka talven olen jo ajatuksen tasolla kokonaan kuopannut.

Tänä keväänä tuuli ei ole tuonut muutoksia elämääni, mutta sen sijaan olen antanut sen tuoda uusia raikkaita vaatteita neidille. Jotain aivan tavallista ja ihanaa, kaunista. Jotain, joka ei aiheuta sen suurempaa päänvaivaa saavuttuaan elämääni. 

Vaatteet, siksikö teitä niin rakastan? 

Neuletakki: Lindex
Hame: Polarn o. Pyret
Sukkahousut: Polarn o. Pyret

 Tunika: Lindex (siskolta joululahjaksi)
Sukkahousut: Polarn o. Pyret

 Paita: Småfolk
Housut: Lindex
Sukat: DPam

1 kommentti:

  1. Voi Lyyli! Näin viime yönä taas unta hänestä, Lyyli istui mun vieressä pöydässä ja maisteli punaviiniä meidän kanssa ja hörppäsi niin paljon, että aloin panikoida, annoinko maistaa liikaa, vaikka muiden mielestä oli ihan normaalia lasten osallistuminen illalliseemme myös juomapuolen suhteen. :)

    VastaaPoista