sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Maska: ruotsalaisia neuleita

Olin tallentanut verkkokauppaluettelooni tietokoneeni kirjanmerkkeihin mitä ihmeellisimpiä putiikkeja. Käytyäni niitä läpi poistin noin puolet, mutta jäljelle jäi vielä oiva lista erilaisia liikkeitä. Yksi niistä on ruotsalainen neulekauppa ja tuotemerkki Maska.
Laadukkaita ja kauniita neuleita – erityisesti noille villaisille olisi minulla tarvetta! Palelen kesät talvet, ja hiipparoin usein töissä niin, että normaalien vaatteiden päälle olen vetänyt todella paksun islantilaisvillatakin. Ei aina niin kaunista, vaikka luonnonvalkoinen neule yllättävän moneen asuuni sopiikin. 
Kätevää olisi kuitenkin, jos omistaisi edes jonkin ohuen villaisen neuleen. Maskan hinnat ovat melko tyyriit, mutta tiedättehän jo ideologiani: vähän ja laadukasta, vaikka sitten maksaisikin. 
Mitäs sanotte, olisivatko testauksen arvoisia? (Ja oletteko samaa mieltä kanssani, että alimman kuvan malli saisi saada hiukan lihaa luidensa päälle, etteivät ne noin rumasti törröttäisi vaatteen läpi? Vai onko vain kuvakulma väärä?)

1 kommentti:

  1. Lantio on munkin silmään kauhean luiseva, mutta toisaalta malli näyttää muuten varsin sopusuhtaiselta (toisessa kuvassa näkyy kivat reidet, hoikat mutteivat lainkaan liian kuten joidenkuiden mallien), joten kyse ehkä rakenteesta. Neulemekot eivät sovi kaikille, ja voivat olla aika julmia paljastavuudessaan, mutta rakastan itse niitä helppoutensa ja mukavuutensa vuoksi - ei tartte miettiä yhdistelmiä eikä vyötärö koskaan paina. Mun ehdottomasti tavallisin syys- ja talvivaate (nytkin päällä, täällä kun "syksy") on kasmirmekko, suosittelen (lämpimästi :D)

    VastaaPoista