tiistai 21. toukokuuta 2013

Lyylin tyyli

Aamuna jonain, jolloin lähdimme tapamme mukaan aikaisin, mutta emme liian kiireessä, Lyyli sai pukea ylleen uudet pinkit housut. Olin varustanut vaatekerran illan suussa, kuten pruukaan, Lyylin valvovan silmän alla. Lyyli taasen levitti sen oman tapansa mukaan pukemisvalmiuteen lattialle, tietenkin keskelle olohuonetta. ;)

Maassa

Vaatteita pukiessa olennaista oli, että valkoinen neuletakki jäi housujen alle. Näin pinkin näkymisen sai maksimoitua. Eikä mitään haitannut, jos oli vähän vaatekiertoa. Harvassahan se vaate on, joka ei vähintään saumoista vähän kieppaa. 

LyylinTyyli
Lyylin päivänasu:
T-paita: Småfolk
Neuletakki: Lindex
Housut: Esprit
Sukat: ?

Nyt ovat Lyylille siis todistetusti housutkin taas alkaneet maistua, kunhan väri on se oikea. Itse olen siirtynyt huuto.netti-ostoista ja jopa nettiputiikeista vaatteiden alkuperäisille kanaville eli kauppoihin ja marketteihin. Pitää päästä näkemään ja käsin kokeilemaan, mistä maksaa.

3 kommenttia:

  1. Voi Lyyliä, asukokonaisuuskuva on aika hupaisa (saa myös miettimään, ovatko kalliitkaan lastenvaatteet koskaan laadukkaita, jos näyttävät tuolta). Mutta pinkkiä päällä, joten kaikki hyvin...

    VastaaPoista
  2. No siis, ei ne saumat näissä vaatteissa kauheesti kierrä, mutta Lyyli saa ne pukemistyylillään kiertämään. Tää on niin mun suosikkikuva, saa aina hymyn huulille!

    VastaaPoista
  3. Valkoinen takki on selvästi liian suuri. Hihansuut eivät varmaan pysy kauan valkoisina! :)

    VastaaPoista