tiistai 4. kesäkuuta 2013

Hopeiden kiillotusta

Joskus se pitää hopeansa kiillottaa, ja mikäs sen parempi päivä siihen kuin syntymäpäivänsä iltapäivän tyhjät tunnit.

Hopeatodottavat

Sylvistä kun on kysymys, ei puhuta pöytähopeista. Tummuneita korvahopeita sitä vastoin piisaa, mutta nyt niistä ainakin osa on kiiltävinä jälleen roikkumassa ja tummumassa vapaana.

Ringissä

Suosikkini NB Collectionin taotut hopealevyt sen sijaan pelastin tällä erää rasiaansa. Jospa se hieman hidastaisi prosessia.

Suosikit

Ennen kolmekymppisiäni tallustelin kultaisissa koruissa, sen jälkeen vihkisormuksia lukuunottamatta lähinnä hopeisissa. Enkä näitä sormuksia tietenkään enää ole käyttänyt kahteen vuoteen, mutta välillä niitä kyllä ihailen laatikossaan. Lyyli saa niistä vaikka rippisormukset itselleen. Pois en heitä!

Tänään taidan viettää kuitenkin syntymäpäiväni iltaa pronssisissa tai kultaisissa koruissa, uumoilen. Mekko on ruskeanvihreä, ja siihen sopisi yksi lempikaulakoruistani, robotti. 

Robo

Saa nähdä lisääntyykö korukokoelmani illalla. Pyysin mieheltä jotain pientä... ;)

1 kommentti:

  1. Tiesitkö, että hopeat saa kiillotettua helposti, nopeasti ja niitä naarmuttamatta laittamalla kattilaan foliopalasia, suolaa ja vettä? Netistä löytyy erilaisia ohjeita, joissa näemmä kattila vuorataan foliolla (muistelen kokeilleeni mytätyillä foliopalasilla, mutten ole varma). Toimii kuin taika, ilman mitään hankaamista!

    VastaaPoista