perjantai 26. heinäkuuta 2013

Erään aikakauden alku

Karkkipäivän Sanni on suurin auktoriteettini meikkaamisen suhteen. Luen Karkkipäivä-blogia melko harvakseltaan, mutta kun olen aikeissa hankkia uusia meikkituotteita tai tarvitsen inspiraatiota kauneudenhoitoon, käyn Karkkilassa. 

Ja niinpä tapahtui, kun muutama viikko sitten kävin lukaisemassa Sannin lukijakyselyn tuloksia, että näpsäytin itseni saman tien Biodellyn nettikauppaan ja tilasin voittajatuotteita, Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa ja poskipunaa yhdeltä istumalta. Samana päivänä tungin vielä jatsruuhkan läpi Porin Sokokselle ostamaan Sannin jo aiemmin suosittelemaa Ecotoolsin Kabukia, olinhan nähnyt sen Sokoksella tarjouksessa.

LilytjaEco2

Aloitin siis uuden aikakauden meikkaajana: ekologisia mineraalimeikkejä! Vielä en ole uskaltautunut kokeilemaan kuin poskipunaa, sillä haluan käyttää ensin vanhan meikkivoiteeni loppuun. Puuteri jääköön varoiksi, voihan sitä varmasti lisätä mineraalimeikkivoiteen päälle. Mutta vanhentunut poskipunani jousi jo lasten leikkiin, ja meikkiharjavalikoimaanikin aion syksyn mittaan päivitellä, ekotuotteilla tietenkin.

Vinkiksi kaikille yhtä hullaantuneille, mutta mineraalimeikkien liikkeistä tietämättömille, että Biodellyltä löytyy yhtä sun toista ekotuotetta postikuluitta ja nopeilla toimitusajoilla sekä Sokokselta vielä heinäkuun ajan EcoToolsin harjoja tarjouksesta. Tarttukaahan tekin syöttiin, jos olette suunnitelleet meikkien vaihtamista astetta ystävällisempään suuntaan.

LilytjaEco3

2 kommenttia:

  1. Mineraalimeikit ovat ihan mahtavia! Olen ihan täysin hullaantunut siitä, miten mukava, keveä ja luonnollinen mineraalimeikkipohja voi olla. Kirjoitin juuri eilen Everyday Mineralseista postauksen tänne: // LUMETTA //

    VastaaPoista
  2. Hauska yhteensattuma! Muakin kiinnostaisivat nuo Everyday Mineralsit, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa päivitän meikkikokoelmaani ekologisempaan suuntaan... Oletkin kirjoitellut niin usein, etten ole kerran viikossa -lukutahdillani pysynyt mukana. ;)

    VastaaPoista