lauantai 28. syyskuuta 2013

Lyylin ledi

Lyylillä on uusi lamppu, ja se on ostajansa mielestä hieno. Se on myös ensimmäinen tämän huushollin ledivalaisin: valaisin, jota voi himmentää. Valaisin tilattiin Room21:ltä, jonka kautta olen hankkinut paljon muutakin sisustustuotetta. Merkki on Muuto, valaisin nimeltään Leaf. Sillä lehdeltähän se näyttää!


Mahdottoman yksinkertainen muotoilu puhuttelee minua, enkä lainkaan panisi pahitteeksi, että näitä lamppuja kodissamme olisi tulevaisuudessa useampikin kappale, kenties muutamassa eri värissä. 


Nyt valittiin kuitenkin valkoista, sillä pieni tilamme on valkopohjaisesta kalustuksestaan huolimatta monesti aika sekavan näköinen, kun samaan huoneeseen on pitänyt mitoittaa niin vaatehuone, lapsenhuone, olohuone, ruokasali kuin oma makuuhuonekin. Värejä riittää siis omasta takaa. 


Lyylin lipasto kaipaisi pientä pintaremonttia jossain vaiheessa, mutta tajuttuani, että 5-vuotiaalla lapsella on parasta olla sellainen piirrusalusta, jota ei tarvitse yhtään varoa, siirsin kunnostusprojektia viidellä vuodella eteenpäin. Kaukaa katsottuna lipasto näyttää edelleen sen verran hyvältä, että kestän kyllä sitä vielä sen tovin. Parastahan lipastossa on se, että sen pöydän voi sulkea ja näin kätkeä erinäisiä romuja katseilta pois. Pieneen lapselliseen kotiin mitä parhain ratkaisu!


Ja nythän minä tuijottelen vain uutta valaisinta, joten lipastolla on minulle entistä pienempi merkitys – mutta Lyylille suuri. Hän rakastaa omaa nurkkaansa, vaikka moittiikin sitä, ettei saa olla ikkunan vieressä, kuten iskän luona. Voi äiti, minkäs teet? Lisää uusia lamppuja?


Kuvien Leaf-valaisimet: Room21

2 kommenttia:

  1. Hyvä ja kaunis valaistus on tärkeää!

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Sen huomaa vähintään syksyn pimeyden saapuessa.

    VastaaPoista