sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Ystävät, kirpputorit ja muita syksyni suuria

Taannoiset viikot olen viettänyt tiiviisti eri ystävien parissa. On ollut hienoa huomata, että pitkistä tauoista huolimatta ystävyys on säilynyt. Samalla pelottaa se, että jos elämä jossain vaiheessa muuttuu perhekeskeisemmäksi, aikaa ystäville jää vähemmän. Toisaalta ehkä moni muukin on silloin siinä tilanteessa, että ei enää ehdi lapsilta juomaan viiniä keskellä viikkoa!

farkutjakoruja

Eräänä tiistaina söimme ystävän kanssa hänen luonaan maittavaa kotiruokaa (viiniä siis unohtamatta), mutta käsityön sijaan loppuillan vietin hänen kirpputorikassillaan. Olen aiemminkin saanut runsaasti hyviä vaatteita häneltä, ja nyt sain parhaat palat päältä ennen koko kaupungin siivouspäivää. Kaupungin kirpputorit jäivätkin kohdaltani eilen koluamatta, mutta noin kymmenen vaatekappaletta sekä koruja ja kengät ystävältä saatuani olin enemmän kuin tyytyväinen, etenkin kun tämän kaiken sain aivan yllättäen. Vaikka en epäile, etteikö ilta olisi ollut aivan mainio ilman lahjoitustakin!

ruskeataas

Syksyn olen ajatellut pihistellä vaatehankinnoissa, kuten muutenkin viime aikoina, mutta kunnolliset talvikengät olen vihdoinkin päättänyt ostaa. Hyppysiä himottaisi kierrellä myös kirpputoreja. Enkä vielä noihin käsitöihinkään asti ole päässyt, vaikka kuinka kesällä suunnittelin. Suuri lankapussukka kutimineen on kuitenkin jo nostettu esille, joten olen lähempänä suunnitelmaani kuin aikoihin.

Sininen

Ja voitte vain arvailla, mitä kuuluu espanjan opiskelulleni. Ehkäpä todelliset tarpeeni ja haluni ovat kuitenkin nyt jossain muualla kuin aivan uusissa jutuissa. Nautin tällä erää eniten kodin puunauksesta, sisustamisesta, ruoan kanssakin hääräämisestä, lenkkeilystä ja kirjoittamisesta. Ja usein uppoudun teksteihin, tunneiksi lukemaan ihan järkeviä juttuja netistä, joskus jopa kirjoista. ;)

Puolihame

Enempää en aio kuitenkaan nyt höpistä täällä, sillä siirrymme seuraavaksi miehen kanssa täällä Viikin "kodissamme" valmistamaan sunnuntaipäivällistä. Kaksi läheistä ystävää, toinen heistä yllämainittu kirpputorin pitäjä ja toinen vanha hyvä ystäväni kotipitäjästä, molemmat kaasoni, tulevat miehineen syömään. Koti on ensiesittelyssä, joten on pitänyt puunata sydämen kyllyydestä. Sillä sellainen olen, ja sellaisesta pidän. Miksi sitä itseään muuksi muuttamaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti