maanantai 28. lokakuuta 2013

Makeampaa elämää!

Saanen esitellä, ensimmäistä kertaa tämän blogin historiassa: blogiyhteistyö! Makea Elämä halusi piristää elämääni, ja niin kävi. Pari päivää sitten sain paketin mitä herkullisimman näköisiä tuotteita ja siinäpä teillekin piristettä, kenties jo joululahjaideoita! Makea Elämä on ilokseni kaiken lisäksi satakuntalainen yritys, joten pääsen vetämään tässä pisteitä vielä kotiin päinkin. 

Makea Elämä on mukana astubutiikkiin.fi-palvelussa, joka on koonnut siipiensä suojaan lähes 100 kotimaista yrittäjää. Kaikki palvelun tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan reiluin menetelmin täällä Suomessa. Valikoimaan kuuluu niin kodin sisustusta, vaatteita ja asusteita kuin koruja ja kosmetiikkaa. Alun perin löysin tieni tykkäämään astubutiikista Facebookissa erään tuttavani kautta, joka on myös eräs palvelun yrittäjistä. Hän valmistaa todella hienoja neuleasusteita, ja niitäkin aion täällä myöhemmin kehua, kunhan saan hankittua omat kipaleeni.

Kaikki
Sain Makealta Elämältä lahjan: avainnauhan, korvikset ja pussukallisen vielä salaisuudeksi jääviä pikkumakeita

Tällä kertaa bongasin astubuutiikkiin.fi:n sivuja selaillessani kuitenkin ensimmäiseksi makeat korut: iloiset karkkikorut sokerihiirelle, mikäs sen sopivampaa. Tietenkin ajattelin myös oppilaitani näitä kuolatessani, lapset kun tykkäävät yleensä kaikesta iloisesta ja jujukkaasta, joten en voinut vastustaa kiusausta lakuavainnauhasta. Sellaista tarvitsee henkilö, jonka avaimet ovat jatkuvasti töissä hukassa!

Sain myös pienen pussukallisen jotain ihan muuta. Ajattelin jättää sen esittelyn myöhempään, ja ilahduttaa teitä nyt Makean Elämän pienellä yllätyksellä. Paketissa oli nimittäin mukana "ekstrana" lakukorvakorut, mutta ajattelin, että itse kun omistan noin kolmekymmentä paria erilaisia hauskoja korviksia, että te olette ansainneet tämän parin. Luovun hyvästä, mutta onneksi lisää makeaa löytyy parin klikkauksen päässä osoitteessa makeaelama.fi.

Korvikset
Korvikset! Näyttääpä kotini ankealta, kun olen tyhjännyt ikkunalaudan maalaamista varten.

Niinpä pystyssä on nyt arvonta, pitkästä pitkästä aikaa. Osallistuaksesi arvontaan kirjoitahan kommentti siitä, millä tavoin pienesti piristät arkeasi, kun elämä mylvii. Itsehän olen tätä piristystä viime aikoina tarvinnut aika lailla, ja välillä tuntuu, ettei riitä litran paketti jäätelöä, pari lasia portviiniä ja paketti valkohomejuustoa, kuten viikonloppuna tuli yritettyä, mutta ehkä nuo määrät olivatkin vähän suureellisia! Kerrohan siis pienellä tavalla, mutta suurella vaikutuksella piristäviä vinkkejä! Vastausaikaa on tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 3.11. klo 23.59 asti. Arvon voittajan viikon päästä maanantaina.

Jätä siis kommenttisi alle ja kerro samalla yhteystietosi. Makeaa viikon alkua!

kaulakoru
 

5 kommenttia:

 1. Leipominen toimii aina! Kun saa käsillä vaivata sämpylätaikinaa, unohtuu ärsytykset. Myös jooga ja lenkki toimivat takuuvarmasti, mutta niihin on usein vaikeampi motivoida itseään silloin kun kaikki on pielessä. Leipominen on myös lyhytnäköisesti ajatellen palkitsevaa, siksi siihen on helppo ryhtyä!

  VastaaPoista
 2. Stressiin toimii parhaiten lenkki ystävän kanssa. Ylipäätään kaikenlainen liikunta auttaa aivoja tuulettumaan. Jos kaipaan piristystä ankeaan talvi-iltaan niin sytyttelen kynttilöitä ja houkuttelen toisen lapsista leivontakaveriksi. Yllättäen myös pikkulegojen kokoaminen on osoittautunut hyväksi työstressin poistajaksi. Kun etsii lapsen kanssa kuumeisesti pientä vilkkupalaa, hautautuu tyäasiatkin aivosopukoissa kauemmaksi.

  VastaaPoista
 3. Edella mennaan jo lahelle omaakin ehdotustani mutta: Kynttilameditaatio tai suorasaisemmin puhtaasti kynttiloiden polttelu / tuijottelu. Jalkimmaisella meinaan ihan minkalaisen tahansa kynttilan sytyttamista ja liekin lahelta katselua. Kynttilan valoa voi katsella aika suoraankin ja lisaksihan se liekki mukavasti lammittaakin. Samalla voi aatostella niita ja noita - tai vaihtoehtoisesti pyrkia liioista ajatuksista nimenomaisesti eroon.

  Lisaaktiviteetiksi sopii kahvittelu tai teen juonti, miksei viinikin, piparit. Musiikkikaan ei ole pahitteeksi. Mutta mitaan lopussa mainittuakaan ei valttamatta tarvita. Pelkka kynttilakin siis riittaa.

  nim. pitkalla tuikkukaudessa jo (:

  VastaaPoista
 4. Pitkä rentouttava kylpyhetki ! Toimii aina. (Saunan puuttuessa.)

  -Angu

  VastaaPoista
 5. Numero kolmosta on onnistanut! Arvonnan suoritti Lyyli, ja voittajalle lähtee mailia tänään! :D Kiitos kaikille osallistumisesta, vinkit tulivat tarpeeseen!

  VastaaPoista