sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Asunnonlaittoviikot

Ei mitään pelkkää patjanvaihtoviikkoa, vaan kerralla koko asunto paremmaksi!

Tässä vieressäni kiiltelee nyt valkoinen ikkunalauta, tietokoneen alla lepää uusi pöytä, jolle on löydetty kunnostaja, eteiseen on valittu tapetti, ja kunhan sen kaupasta haen, ilmeisesti sen kiinnittää seinään siskon mies jo ensi viikolla. Olen kaiken rahanmenon lisäksi tilannut myös uuden futonpatjan, sen tyyppisen lateksiversion, josta täällä jo intoilin. Tuskin maltan odottaa näiden päivitysten toteutumista!
Haaveilen myös entistä pienemmän keittiönpöydän oheen tarjoiluvaunua tai pientä lisäpöytää, ja tietenkin olen iskenyt silmäni sellaiseen, jonka löytää joka toisesta Koti ja Keittiöstä tai Avotakasta. Sanomattakin lienee selvää, että kysymys ei ole Ikean tai Kodin Anttilan parikymppiä maksavasta peltihökötyksestä tai tällä kertaa edes Huuto.netistä löydetystä vanhasta (ja kunnostettavasta) versiosta. 

Onneksi olen laskenut veroprosenttini väärin! Palautuksesta tulee paras joululahjani, sillä olen laskelmoinut saavani kaiken jouluksi täällä sellaiseen kuntoon kuin haluankin – myös joulusisustamista on tiedossa joulukuusineen ja -valoineen. Seuraava pulma onkin sitten se, että mitä seuraavaksi, kun pieni asunto on laitettu niin kuntoon kuin vain voi. Vaan taitaapa tuossa pikkukirjahyllyssä olla maalattavaa, vielä yksi lipasto tänne mahtuisi (ja tarvittaisiin!) ja voihan sitten pikkuhiljaa alkaa etsiä korvaavaa mattoa tuon ison, tussijälkien kyllästämän tilalle tai vaihtaa Lyylin nurkkauksen huonekalujen paikkaa tai... 

Sisustus, voiko sitä koskaan saadakaan valmiiksi?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti