sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Arvonnan voittaja

Lyyli poimi tänään aurinkolasikotelosta nimilapun, jossa luki Johanna. Onnea voittajalle! Kirjoitathan vielä s-postiosoitteesi, jotta voin olla yhteydessä Sinuun – tosin taidan tietää henkilöllisyytesi, mutta varmuuden vuoksi! ;) Kiitos kaikille osallistujille; oli mukavaa saada runovinkkejä, ja hauskaa huomata, että blogilla kuitenkin on edelleen uskollisia lukijoita!

Tänään lyhyestä virsi kaunis. Toukokuu on taasen kiireinen; illan puuhina testien korjaamista ja kesäleiriin valmistautumista. Siitä en ehkä ole kertonutkaan vielä? Olen nimittäin menossa kesätöihin, jälleen lapsien pariin! ;)

Äitienpäivä on muuten(kin) ollut mitä parhain kera ystäväpariskunnan ja Lyylinkäisen Nuuksiossa retkeilemässä. Nyt pyörivät savunhajuiset vaatteet pesukoneessa, ja valmistautuminen arkeen on alkamassa. Kuppi kahvia kuplivaan mahaan on kuitenkin pakkolääke, sen verran raukea on olotila, vaikka vatsani on tainnut tykätä hallaa viime aikojen syöpöttelyistä...

Hyvää alkavaa viikkoa!


1 kommentti:

  1. Olipa hienoa voittaa tämä arvonta, kun palkinto on mieluinen! Lähetin sähköpostiosoitteeni blogissasi mainittuun osoitteeseen.

    VastaaPoista