lauantai 13. syyskuuta 2014

Värejä ja valkeutta

Minulla on aurinkoinen koti. Se on yksi tämän pienen kämpän pelastuksia: ei tunnu niin pieneltä, kun valoa tulee sisälle suuresta ikkunasta näin paljon. Valkoisuuskin laajentaa: huonekaluni ovat pääsääntöisesti täysvalkeita ja seinät on maalarinvalkoisella maalatut.

 Kauppakassi jäi roikkumaan toviksi väärään paikkaan.

Toisaalta rakastan värejä, joten niitä on tullut hankittua yksityiskohtiin. Tai eihän niitä hankkimalla ole täytynyt hankkia, kun niin moni esine, johon olen tykästynyt, on värikäs. 

 Ja sitten tuli valkeus (ja keittiöpyyhe).

Haaveilen kuitenkin yhä useammin muutosta. Tällä viikolla tuli myyntiin tästä samasta, omasta taloyhtiöstäni vähän isompi asunto. Hintakaan ei ollut mahdoton, tosin asunnossa olisi varmasti täytynyt tehdä remonttia. Keittiö muun muassa oli alkuperäiskunnossa... Ja outoa siinä oli keittiön ja makuuhuoneen välinen ikkuna! Sen verran erikoinen ratkaisu, että jään odottelemaan alueelta vapautuvia muita noin 40-neliöisiä kaksioita. Pari vuotta jos saisi maksettua lainoja pois, niin olisi ehkä jonkinlaiset edellytykset jäädä tälle alueelle asumaan. Kaksiossakin asuisi kaksin pitkään! 

Ilmeisesti olen siis luovuttanut miesten suhteen...  

Kauniit teepaketit ovat päässeet tyhjennyttyään lastenkirjahyllylle. Tee korvaa niin monta hyvää asiaa, eikös? Tee kompensoi. (Ja suklaa, mutta siitä emme puhu nyt.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti