keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Laukkuasiaa

Olen ollut jo pidemmän aikaa vailla läppärilaukkua ja pidemmän aikaa luonut katseitani Globe hope:n hauskoihin turvavöistä tehtyihin kasseihin. Eilen pysähdyspaikallamme Humppilan varikolla jo melkein sorruin ostamaan sellaisen, mutten sittenkään. Heinäkuu on nimittäin toinen säästökuuni nimikkeellä no-shopping. Varsinainen vuoden no-buying-kuukausi on helmikuu, onhan se kuukausista lyhin. :) Lisäksi haluaisin kassini tummanvihreänä, sillä sellaisiakin olen nähnyt, mutta nyt niitä ei näyttänyt löytyvän Globe hope:n verkkokaupastakaan.


Hauskoja ovat myös laukun vuori-materiaalit, aitoa vintagea nekin:Kuvat: http://www.globehope.com


Niin että elokuuta vaan odottelemaan. Tosin syksyn kauppalistalla on muitakin tarveostoksia, kuten ihan tavallinen musta nahkalaukku, jollaista en muistaakseni ole koskaan omistanut. Tähän asti on pärjätty läppäriäkin kannettaessa Marimekon klassikon, Olkalaukun kanssa, joka minulla on ollut aiemmin beigenä ja nyt hengaan tummanruskean kanssa - se vain on kovin kivulias tapa kantaa raskasta konetta. Asiallinen musta olkalaukku taas ei olisi muuten pahitteeksi, kun kuitenkin käytän niin paljon mustaa. 

Ikuhaaveena on myös Mulberryn Bayswater, klassikko tämäkin, mutta sieltä hintavammasta päästä. Ehkä tällaiset haaveet kuitenkin auttavat säästökuukauden pitämisessä, vaikka todellisuudessa ei koskaan ostaisikaan kohdetta, jonka vuoksi kuurilla on. Olisi nimittäin niin helppoa ollut eilenkin sortua, kun oli tarve ja tarjontaa, mutta onneksi olin kuurin lisäksi päättämättömällä tuulella. Nälkäkin kurisutti suolia, ja aterian jälkeen GH:n myymälä oli jo mennyt kiinni. En jäänyt harmittelemaan. Kyllä kasseja maailmaan mahtuu - ja Globe Hope, vielä me tavataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti