perjantai 21. tammikuuta 2011

Polvipusseja

Yritin kovasti saada aikaiseksi hameviikkoa. En onnistunut. En, koska olen farkkutyttö. Tämän kunniaksi huviksenne pari viikon farkkuasua, joista en voinut kuvat nähtyäni todeta kuin että mitkä polvipussit! Miksi ne hiipivät vain pari vuotta vanhoihin? Mitä niille on tehtävissä? 

Ilmeisesti ei mitään, mutta polvipussien tuloa voi sitä vastoin ehkäistä aivan kuten monien muidenkin pussien, tosin ei millään kurkkusiivuilla tai silmänympärysvoiteilla, vaan yksinkertaisella toimintamallilla: aina kun istut, nykäise farkkujasi polvien yläpuolelta hivenen ylöspäin, jotta polven kohdalla oleva kangas ei joudu venymään. Jepjep. En selvästikään ole koskaan hokannut tällaista neuvoa olevan tai sitten vain olen normaalia isopolvisempi. Katsokaa vaikka:
Taas kasvaa kirpparikassi... Lisäksi täytyy vastedes tsekata, ettei astetta tummempi aluspaita vilku aavistuksen liian lyhyen päällipaidan alta. Onneksi oli uusi "turvakoru" päällä: Youcompleteme:n nahkainen sulkakaulakoru on ihana hipelöitävä turvake, joka kylläkin hajoaa helpolla: nahkasulat irtoavat kiinnikkeistään, mutta onneksi ne saa myös korjattua lähes yhtä nopeasti: tarvitset vain lankaa vetääksesi sulan takaisin metallikiinnikkeen sisälle.


Käteni eivät näköjään saaneet sulkakorupäivänä rauhaa. Lieneekö vaikutusta myös Lyylin lintuleikeillä: "Kato äiti, mää olen pieni linnunpoika!" (Heiluttaa käsiään ja laukkaa.)

1 kommentti:

  1. Mielestäni polvipussit farkuissa eivät ole mitenkään huomiota herättäviä eivätkä sopimattomia, sillä nehän kuuluvat asiaan - aivan samoin kuin polvet jalkoihin!

    VastaaPoista