keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kesämietteitä

Huolimatta huolista olen paneutunut kesään. Mahdollinen remontointi ja pakollinen muutto ovat edessä vasta ensi viikolta alkaen, joten nyt on voinut vain henkisesti valmistautua tulevaan. 

 Lyyli mietteissään. Äiti miettii kuvan nähdessään, josko hiuksissa olisi taas rapsauttamisen varaa.


Olemme viettäneet aikaa tyttöjen kesken: leikkipuistoilleet, pyöräilleet, lakanneet varpaankynsiä, vain olleet. Minä ja Lyyli, äiti ja tytär. Ehkä vasta luopumisen edellä tajuaa, mistä kaikesta todella joutuu ainakin osin jättäytymään sivuun. Äidin ja tyttären välinen suhdekin muuttuu, kun ei nähdä joka päivä. Mutta muuttuuko se sittenkään valtavan paljon huonommaksi, kuka tietää? 

 Päivän väri on OPI:n Hot & Spicy. Näyttää auringossa tosi oranssilta.


No, lupasin olla positiivinen, joten jätän nämä sentimentaalisuudet sikseen. Nyt odotan jaksavani lähteä lenkille, ja fiilistelen aivan ihanien asuntojen kuvia. Minullehan olisi kaikesta säästämättömyydestani huolimatta myönnetty mukava (ja riskialtis) summa myös asuntolainaa, jolla olisi voinut napata jonkun kohteen jopa Kallion seudulta. Jään kuitenkin odottamaan aikaa parempaa, sillä jonkin sortin yleislevottomuutta myös asuntomarkkinoilla voisi kuvitella seuraavan Nokian tulosvaroituksesta sekä Etelä-Euroopan epävakaudesta. Josko ne asuntojen hinnat joskus putoaisivat edes hiukan? 

Lakatut varpaankynnet. Lakkasin myös Lyylin varpaankynnet, mutta lakkaa oli sen jälkeen kaikkialla muualla paitsi kynsissä, ja päädyimme poisto-operaatioon. Päivän opetus: Älä laita lapselle kahta lakkakerrosta.


Ai niin, päivitys tulevasta voisi kuitenkin olla paikallaan: 78 neliötä Merihaassa; romuluinen kämppä, järkyttävän likainen, mutta katsotaan asiaa uudelleen viikon päästä, kun tehotiimi on päässyt aineiden kanssa vapaaksi. :) Ensi viikolla siis siivotaan ja maalaataan, kunhan vain VVO järjestää maalit siiheksi. Jospa pääsisi siis ennen juhannusta muuttamaan. 

Lyyli jumppaa kirjalla. Äiti rauhoittui hetkeksi ja jopa luki tovin kirjaa Lyylille. :) Milloinhan jaksan ryhtyä omien romaanieni kimppuun?


Ja kunpa juhannuksesta tulisi juuri niin ihana kuin se muistoissani on: saunomista, hyvää ruokaa, kaunista luontoa ja ennen kaikkea mainiota seuraa. Ihan missä vain sopii, mutta mielellään luonnon helmassa. Niin se vain kuuluu mennä.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä muuttoon! Meistähän tuleekin sitten (lähes) naapureita.

    VastaaPoista