sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Lyylin lauantai

Lyylin päivä kuvina, olkaattes hyvät. Tämä kun tuntuu olevan muotia, ja Lyylin lauantai kenties muodostui äidin lauantaita mielenkiintoisemmaksi. :)

Lyylin kaverit Hauva, Mia, Eeva ja Nanni peiteltiin aamutöiksi nukkumaan siskonpedille. Ilmeisesti lempilelut eivät olleet yön aikana saaneet tarpeeksi unta!

Pientä taistelua vaatteiden vaihtamisen yhteydessä. Äiti voitti tällä kertaa...

Iskä ja Lyyli kera kummitädin ja hänen miehensä kierrätyskeskuksessa ja shoppailukeikalla. Kauppakäynnillä Lyyli työnsi ekaa kertaa pieniä ostoskärryjä. Hulluja päiviä suunniteltiin, mutta Lyyli ei keltaisesta kiinnostunut.

Punainen on yksi syksyn muotiväreistä. Huomaa asun kissanapit, jotka sopivat yhteen kisuasusteen kanssa. "Muotibloggareilla on tekohäntäkoristeita, mulla on aito kissa."

Pian kotiovella. Kierrätyskeskuksesta tarttui mukaan muutamia uusia kirjoja ja rannekoru.

Päiväunilla tunnin väsytystaistelun jälkeen... Lopulta parhaiten kelpasi oma sänky, vaikka kaikkia talon muitakin sänkyjä tarjottiin. Unilla mukana rakkaan Mian lisäksi tarvikepussi, jonka sisällä mm. pääpanta ja tyhjiä saippukuplapurnukoita.

Nyt sijataan omaan sänkyyn noita siskonpetejä. Äiti on poistanut pähkinöistä likaantuneet lakanat, mutta ei ehtinyt vaihtaa tilalle uusia, kun jo piti alkaa meikata iltaa varten.

Illalla nepalilaisessa ravintolassa syömässä. Lyylille maistui niin kuin muillekin. Kivaa oli myös koota leikkipisteen palikoista torneja ja kiikata keinuhirvellä.

Valoloitsuja lukulampulla. Uusi hieno yöpuku otettiin ilolla vastaan. 

Siskonpeti jälleen kerran. "Lyyli puppuu tähän." Hyvää yötä kullanmurut!

1 kommentti:

  1. Hauskaa että Lyylikin "puppuu"! Meillä aikoinaan yksi lapsista meni illalla puppumaan. Nukeille sijatut petit tuovat myös mieleeni ajat, jolloin lapset olivat pieniä. Virkkasin nukeille pieniä peittoja värikkäistä langoista.

    VastaaPoista